Δήλωση αλληλεγγύης της αναρχικής επαναστατικής οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς που διαβάστηκε στην συνεδρία του δεύτερου δικαστηρίου για το Χαλανδρίου στις 02/03 από το Δαμιανό Μπολάνο

Δήλωση αλληλεγγύης της αναρχικής επαναστατικής οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς που διαβάστηκε στην συνεδρία του δεύτερου δικαστηρίου για το Χαλανδρίου στις 02/03 από το Δαμιανό Μπολάνο

 

Η αναρχική αλληλεγγύη δε θα μπορούσε ποτέ να καμφθεί από χιλιομετρικές αποστάσεις ή εξουσιαστικά σύνορα. Οι ιδέες, οι αξίες, οι πρακτικές μας ενώνονται πάντα στον παρανομαστή που έχουμε θέσει ως αναρχικοί, στον παρανομαστή του μονοπατιού της διαρκούς επίθεσης απέναντι στις δομές της κυριαρχίας. Της κυριαρχίας, που σε παγκόσμιο επίπεδο εξοπλίζεται, καταστέλλει, φυλακίζει, δολοφονεί, θωρακίζεται. Που στέκεται εμπόδιο στις επιθυμίες όλων όσων νιώθουν εχθρικά απέναντι στο υπάρχον της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης.

Εμείς από τη μεριά μας έχουμε οπλιστεί και οργανωθεί απέναντι στο έκτρωμα της Δημοκρατίας (που επιδιώκει είτε να καταστρέψει είτε να αφομοιώσει το μίσος μας για κάθε κοινωνική σχέση που αναπαράγει και υποτάσσεται σε κάθε εξουσία).

Η Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία και το Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο αποτελούν έναν από τους τρόπους διεξαγωγής του αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί και ο καθένας μας ατομικά, κυοφορώντας μέσα του έναν σκοπό, την ολική καταστροφή του πολιτισμού και των αξιών αυτού του σάπιου κόσμου.

Σε αυτόν τον αγώνα στεκόμαστε δίπλα στους συντρόφους του Πυρήνα, ζήτω ο Λουτσιάνο Τορτούγκα της FAI/Ινδονησίας. Στεκόμαστε δίπλα στους ΕΑΤ και Βilly, που έχουν αναλάβει την ευθύνη της συμμετοχής τους στον Πυρήνα και αυτή τη στιγμή δικάζονται από ένα παρόμοιο στρατοδικείο με το δικό σας στην Ινδονησία, καθώς επίσης στέλνουμε τον πιο θερμό χαιρετισμό μας στον καταζητούμενο σύντροφο που διώκεται για την ίδια υπόθεση. Στέλνουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στους μαχητές Μαρσέλο Βιγιαροέλ, Χουάν Αλίστε και Φρέντι Φουεντεβίγια που αυτή τη στιγμή δικάζονται από το κράτος της Χιλής. Θα χρησιμοποιήσουμε κάποια λόγια τους από το κάλεσμα διεθνούς αλληλεγγύης: “…Η διαμαρτυρία μας… είναι μία χειρονομία, μία πράξη επιθετικής αντικαπιταλιστικής Αντίστασης που μας ενώνει με κάθε Ανατρεπτικό, Αυτόνομο, Αναρχικό, Επαναστάτη κρατούμενο που από διαφορετικά μέρη και διαφορετικά στρατόπεδα θανάτου και απομόνωσης, κρατάει ζωντανή την εξέγερση, επιδιώκοντας την κοινωνική επανάσταση και την εξάλειψη της ταξικής κοινωνίας”.

Ταυτόχρονα, “κλείνουμε το μάτι” στους Αναρχικούς Επαναστάτες ΜΠΑΜΠΗ ΤΣΙΛΙΑΝΙΔΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΤΣΙΑΔΗ, ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΖΙΦΚΑ και ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΟΥΛΟΥΔΗ που μέσα από την αντάρτικη δράση και αξιοπρεπή στάση τους εναντιώνονται έμπρακτα σε όλα αυτά που μισούμε ως αναρχικοί, ως αγωνιστές, ως ανυπότακτοι.

Τέλος, απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση της αναρχικής ΣΤΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ που τα γουρούνια της εξουσίας απορρίπτουν εκδικητικά όλες τις αιτήσεις αποφυλάκισης της ενώ συντρέχουν σοβαροί λόγοι υγείας.

 

ΖΗΤΩ Η ΑΤΥΠΗ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *