Δήλωση στη δίκη της Σ. Π. Φ. για την Όλγα Οικονομίδου. Διαβάστηκε στο δικαστήριο 30/05 από το μέλος της Σ.Π.Φ. Μιχάλη Νικολόπουλο

Σήμερα η αδελφή μας Όλγα Οικονομίδου, συνεχίζει να βρίσκεται για 26η  μέρα στην απομόνωση των φυλακών Διαβατών. Η Όλγα βρίσκεται εκεί για την αδιάλλακτη , αξιοπρεπή και μαχητική στάση που διατηρεί και εντός των τειχών, ως αιχμάλωτη του  Αναρχικού πολέμου. Πιο συγκεκριμένα της επιβλήθηκε πειθαρχική μεταγωγή κατά την κράτησή της στις φυλακές της Θήβας, επειδή έμπρακτα δεν δέχτηκε σε αυτή τη συνθήκη αιχμαλωσίας , να βρίσκεται μαζί με μια ρουφιάνα κρατούμενη. Έτσι της επιτέθηκε γρονθοκοπώντας την,  πετυχαίνοντας να την εκδιώξει από κείνη την πτέρυγα της φυλακής. Όταν λοιπόν μετήχθη στις φυλακές Διαβατών, η Όλγα περήφανη και συνεπής στις ιδέες της, αρνήθηκε να δεχτεί το γνωστό εξευτελιστικό σωματικό έλεγχο με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε κελί απομόνωσης και να της έχει επιβληθεί νέα πειθαρχική ποινή.

Η στάση της Όλγας είναι άλλο ένα λαμπρό παράδειγμα αξιοπρέπειας στη φαρέτρα της αναρχικής παρακαταθήκης  με το οποίο ο καθένας που θεωρεί τον εαυτό του Αναρχικό Επαναστάτη και αναρχικό της Πράξης, μπορεί να οπλιστεί και να υπερασπιστεί τις αναρχικές αξίες και την ελευθερία.

Γιατί μόνο μέσα από την  καθημερινή αμφισβήτηση και καταστροφή κάθε εξουσιαστικής σχέσης βαδίζουμε στα μονοπάτια της Αναρχίας.

Απορρίπτουμε κάθε είδους μικροπολιτικής, αναστολών και δικαιολογιών οποιουδήποτε τύπου που στόχο έχουν να καλύψουν είτε το φόβο είτε την ανικανότητα.

Παραμένουμε πολέμιοι της κοινωνίας, είτε ως αιχμάλωτοι είτε όχι, μέσα από τις αδιάκοπες αναρχικές επιθέσεις στο εξουσιαστικό σύμπλεγμα.

Επιθέσεις που έχουν πραγματοποιηθεί από τη Μαύρη Διεθνή  των αναρχικών της Πράξης, με δεκάδες ενέργειες της Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία  –Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο σε όλο τον κόσμο. Επιθέσεις που στοχεύουν την κυριαρχία στο κεφάλι και αποσκοπούν στην ολοκληρωτική κατάλυσή της.

Η νέα Συνωμοσία στο πρόσφατο χτύπημά της σε όχημα των ΕΛΤΑ και σε έναν χριστιανικό ναό δήλωσε: « Η αμφισβήτηση είναι πηγή γνώσης. Μέσω της αμφισβήτησης μπορεί ο άνθρωπος να συνειδητοποιήσει την αθλιότητα του υπάρχοντος. Όμως για να ενσαρκωθεί και να γίνει χρήσιμο όπλο ενάντια στον εχθρό αυτή η αμφισβήτηση, χρειάζονται αξιοπρεπείς, τολμηροί και μαχητικοί άνθρωποι με εύστοχα σχέδια. Η επαναστατική βία που ασκείται  απ’ αυτούς τους ανθρώπους μπορεί υπό τις έχουσες συνθήκες να θεωρηθεί το πιο άμεσο και αποτελεσματικό εγχείρημα. Αυτό διότι οι  «υγιείς»  πολιτικές τοποθετήσεις για μας δεν είναι μια απλή συνδιαλλαγή με τον εχθρό, αλλά ένας πόλεμος στον οποίο αντί να συνδιαλέγεσαι με τον εχθρό σου, τον μαχαιρώνεις».

Άτυπη  Αναρχική Ομοσπονδία,  Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο,   Σ.Π.Φ. Επαναστατικές ομάδες διασποράς τρόμου.

Αυτή η έμπρακτη αμφισβήτηση όλων των μαχόμενων Αναρχικών, είναι που μας κάνει πιο δυνατούς από ποτέ, στις μάχες που πλέον δίνουμε εντός των τειχών.

Όσον αφορά τώρα τη διαδικασία του στρατοδικείου σας, για μας είναι αδιανόητη η συμμετοχή μας  σε αυτήν, εφόσον η Όλγα παραμένει στην απομόνωση. Γι’ αυτό ως ελάχιστη κίνηση, αποχωρούμε και διακόπτουμε το δικαστήριο.

 

Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς – Πρώτης περιόδου

 

Μετά   την ανάγνωση των δύο δηλώσεων ,τα μέλη της Σ.Π.Φ. αποχώρησαν  από την αίθουσα  του δικαστηρίου και η δίκη διεκόπη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *