Δήλωση της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς στη πρώτη συνεδρία του δικαστηρίου στις 08/10/2012

Το κείμενο που ακολουθεί διαβάστηκε από την Όλγα Οικονομίδου, μέλος της Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς κατά την έναρξη της δίκης των φυλακισμένων μελών της Οργάνωσης στις Φυλακές Κορυδαλλού την 8/11/2012.

 

Πριν ξεκινήσει το στρατοδικείο σας, θα κάνω μια δήλωση εκ μέρους των μελών της Συνομωσίας των Πυρήνων της φωτιάς.

Είμαστε αιχμάλωτοι του ελληνικού κράτους και ξεκαθαρίζουμε πως δεν αναγνωρίζουμε καμία εξουσία, πόσο μάλλον τη δικαστική και φυσικά κανέναν από τους νόμους σας. Το γεγονός ότι είμαστε αιχμάλωτοι πολέμου δεν σημαίνει πως έχουμε παραδοθεί, πως έχουμε μετανιώσει.

Παραμένουμε περήφανοι για την οργάνωσή μας. Κάθε ενέργειας της συνομωσίας, κάθε λέξη που γράψαμε στις προκηρύξεις μας είναι κα θα παραμείνει αμετανόητο κομμάτι κάθε ενός από εμάς.

Η Σ.Π.Φ. είναι μονοπάτι του νέου αντάρτικου πόλεως, είναι κομμάτι μιας διευρυμένης παγκόσμιας συνομωσίας ενάντια στους θεσμούς και στην ηθική της κοινωνίας που σκλαβώνει αιώνες τώρα τον άνθρωπο.

Η αιχμαλωσία μας δεν ανακόπτει τον σκοπό, δεν ανακόπτει το νέο αντάρτικο πόλης που μετουσιώνεται σε πράξη καθημερινά, τέλος δεν θα ανακόψει ποτέ τον αδιάκοπο αγώνα μας για ελευθερία και εσείς μαριονέτες του συστήματος είστε ανίκανοι να το σταματήσετε.

Η Σ.Π.Φ. είμαστε εμείς οι 9 που έχουμε αναλάβει την ευθύνη και κανένας άλλος κατηγορούμενος δεν έχει σχέση με την οργάνωση και ούτε θα μπορούσε να έχει.

 

Συνεχίζουμε να πορευόμαστε μαζί με το σύντροφό μας Θεόφιλο Μαυρόπουλο στη αδιάκοπη πορεία προς την αναρχική διαρκή εξέγερση χωρίς να κοιτάμε πίσω ….

Εγκαταλείπουμε τις αναστολές και τις δικαιολογίες και ριχνόμαστε στη φωτιά της δράσης για τώρα και για πάντα. Από εδώ που στεκόμαστε στέλνομε τους πιο θερμούς μας χαιρετισμούς στους καταζητούμενους για τη Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς Δημήτρη Πολίτη και Γιάννη Μιχαηλίδη. Η φωτιά της νέας αναρχίας ας καλύπτει για πάντα τα ίχνη σας. Μέχρι την αντάμωση στο σημείο που δεν έχει επιστροφή. Επίσης στέλνουμε δύναμη και αλληλεγγύη στους Ιταλούς εξεγερσιακού συντρόφους που διώκονται απ’ τις ιταλικές αρχές καθώς και στα ασύλληπτα συντρόφια της Άτυπης Αναρχικής Ομοσπονδίας.

Τέλος είμαστε δίπλα με τις σκέψεις και την καρδιά μας στον αναρχικό σύντροφο Mario Lopez που συνελήφθη στο Μεξικό τραυματισμένος από την έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού που μετέφερε και στην αναρχική Felicity Ryder που διάλεξε τα μονοπάτια της παρανομία και διώκεται για την ίδια υπόθεση.

 

ΖΗΤΩ Η ΑΤΥΠΗ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΖΗΤΩ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

ΖΗΤΩ Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *